×
×
جدیدترین‌‌ها

فعال سیاسی:
FATF حل نشود با مشکلات جدی مواجه خواهیم بود

  • کد نوشته: 117398
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳
  • فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه مخالفان وفاق، شرایط کشور و منطقه را درک نمی‌کنند، گفت: اگر مسائل مربوط به FATF حل نشود، ما همچنان با مشکلات جدی مواجه خواهیم بود.
    FATF حل نشود با مشکلات جدی مواجه خواهیم بود

    به گزارش نخست نیوز، «اسماعیل دوستی» در ارزیابی خود از موضوع وفاق، با بیان اینکه کشور امروز با سه مشکل اساسی روبرو است که هر کدام تأثیرات قابل توجهی بر وضعیت کنونی و آینده ما دارد، گفت: نخستین مشکل ما اقتصادی است. مشکلات اقتصادی نه از امروز، بلکه سال‌هاست که به وجود آمده و به‌راحتی با سخنرانی‌ها، مصاحبه‌ها و جلسات حل نخواهد شد.

    وی با بیان اینکه آقای پزشکیان به صراحت از ناترازی‌های اقتصادی کشور صحبت و بیان کردند که مشکل اقتصادی ما جدی است، اظهار کرد: مسائل اقتصادی به ارتباطات ما با دیگر کشورهای دنیا، به سرمایه‌گذاری‌های خارجی و به فروش نفت وابسته است. فروش روزانه چهار میلیون بشکه نفت و ورود پول حاصل از آن، از جمله عواملی است که بر وضعیت اقتصادی تأثیر می‌گذارد.

    عضو پیشین شورای شهر تهران افزود: دومین مشکل ما، روابط بین‌المللی است. این مشکل به تعاملات ما با دولت‌ها و کشورهای دیگر بستگی دارد. یکی از مهمترین نیازهای امروز جامعه ما رفع ناترازی‌ها و حل مشکلات اقتصادی است.

    دوستی اضافه کرد: در زمینه روابط خارجی، ما در حال مذاکره و ارسال پیام به کشورهای مختلف هستیم و در عین حال آن کشورها هم پیام‌هایی ارسال می‌کنند.

    FATF حل نشود همچنان با مشکلات مواجه خواهیم بود

    وی با اشاره به تحریم‌ها و مشکلات ناشی از مسائل هسته‌ای، گفت: در همین راستا اگر مسائل مربوط به FATF حل نشود، ما همچنان با مشکلات جدی مواجه خواهیم بود.

    این فعال سیاسی، مشکل سوم را مسئله داخلی کشور خواند که به همبستگی، اتحاد، وحدت مردم و مسئولان مربوط می‌شود و این مشکل به‌طور مستقیم به دست خودمان قابل حل است و گفت که همبستگی و وحدتی که امام خمینی(ره) بارها بر آن تأکید می‌کرد و امروز مقام معظم رهبری نیز بر آن تأکید دارند، مسئله‌ای است که در اختیار ما است و می‌توانیم آن را حل کنیم.

    دوستی با بیان اینکه اگر با هم متحد باشیم و دست به دست هم بدهیم و به یکدیگر احترام بگذاریم، می‌توانیم رفاه و آرامش را برای کشور به ارمغان بیاوریم، بیان کرد: یکی از مشکلاتی که باعث ایجاد اختلال در این مسیر می‌شود، این است که برخی افراد منافع ملی را به منافع شخصی و گروهی خود ترجیح نمی‌دهند.

    وی با اعتقاد به اینکه افرادی که مخالف وفاق و همبستگی هستند، یا از منافع ملی کشور بی‌خبرند و یا شرایط عمومی کشور و شرایط حاکم بر منطقه را نمی‌شناسند، افزود: متأسفانه این افراد به جای حمایت از دولت و منافع عمومی، در مسیر مخالفت با دولت گام برمی‌دارند و چوب لای چرخ رئیس‌جمهور می‌گذارند و حتی در مواقعی وفاق را به سُخره می‌گیرند.

    فعال سیاسی اصلاح‌طلب تاکید کرد: البته باید در نظر داشت که وفاق باید دوطرفه و تنها از ناحیه دولت نباشد و باید از سوی نهادهای دیگر تأمین شود و برای آن، همگان باید تلاش کنند.

    شعار رئیس‌جمهور درخصوص وفاق، نیاز شدید جامعه است

    دوستی با بیان اینکه معتقدم شعاری که امروز آقای پزشکیان مطرح می‌کند، شعاری بسیار مهم و نیاز شدید جامعه ما است، گفت: اگر کشورهای خارجی، دشمنان ما و کسانی که سر ناسازگاری دارند متوجه شوند که ما در داخل کشور همبستگی و اتحاد و وحدت داریم، به رهبری وفاداریم و از دولت خود حمایت می‌کنیم، قطعاً آنها نیز تمایل به مذاکره و همکاری خواهند داشت.

    وی افزود: اما اگر شاهد باشیم که در داخل کشور گروه‌هایی به‌دنبال اختلاف‌افکنی و تضاد هستند، چوب لای چرخ دولت می‌گذارند و منافع ملی را نمی‌فهمند و باور ندارند، این موضوع باعث ایجاد مشکل برای ما خواهد شد.

    عضو پیشین شورای شهر تهران تصریح کرد: ما نباید وقت خود را درگیر مسائل داخلی کنیم، بلکه باید وحدت، یکپارچگی و همبستگی کشور را حفظ کنیم. اگر این کار را انجام دهیم، مسائلی مانند مشکلات اقتصادی و روابط بین‌الملل نیز به مرور حل خواهد شد.

    دوستی با اشاره به اینکه اگر همه ما دست به دست هم دهیم و به همبستگی ایمان داشته باشیم، کشور به سوی آینده‌ای روشن‌تر حرکت خواهد کرد، گفت: آقای پزشکیان و سایر مسئولان با جدیت در تلاش برای حل مشکلات کشور هستند و ما امیدوارم که این تلاش‌ها به نتیجه برسد و مشکلات کشور در مسیر حل قرار گیرد.

    اهمیت ویژه سفر رئیس‌جمهور به تاجیکستان

    وی همچنین در ارزیابی خود از سفر رئیس جمهور به تاجیکستان و مسکو، اظهار کرد: سفر رئیس جمهور به تاجیکستان به ویژه در دوران بحران‌های منطقه‌ای همچون وضعیت سوریه، تأثیرات گسترده‌ای بر کشورهای همجوار مانند پاکستان و افغانستان داشته است و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بود.

    این فعال سیاسی با بیان اینکه سفر رئیس جمهور در زمان و شرایط استراتژیک خود، در تاجیکستان و روسیه به نحو شایسته‌ای مورد استقبال قرار گرفت، افزود: به‌ویژه در تاجیکستان، که می‌توان گفت یکی از بهترین استقبال‌ها و قراردادهایی که تا به امروز بین ایران و این کشور منعقد شده، رقم خورد.

     

    منبع ایسنا

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *