مرداد 23, 1404 | 5:48 ق.ظ
133630

هر دانشگاه یک باشگاه

به گزارش نخست نیوز ،

مجید خروشی- 

رییس هیات ورزش‌های دانشگاهی خراسان رضوی و مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد در نشست صمیمی آکادمی سوارکاری رویای اسب و سوارکار دانشگاه فردوسی که به مناسبت گرامی داشت روز خبرنگاربا جمعی از اصحاب رسانه برگزار شدبا اعلام این خبر گفت: با حمایت مالی اولیه از سوی دانشگاه و مذاکرات با حامیان بیرونی، هدف این باشگاه حضور در رقابت‌های استانی و ملی است. رشته‌هایی مانند فوتبال و سوارکاری از محورهای اصلی این باشگاه خواهند بود.

سید رضا حسینی کاخکی افزود: در همین راستا مذاکراتی با رییس هیات فوتبال خراسان رضوی انجام شده و درصد هستیم تیمی در لیک فوتبال استان را تشکیل و مدیریت کنیم.

وی در این نشست  در باره هزینه نگه داری هر اسب گفت: هزینه نگه داری و تیمار اسب در دانشگاه ماهانه بالغ بر ۱۶ میلیون تومان است

حسینی کاخکی با اشاره به این که بیش از 2درصد هنرجویان مجموعه سوارکاری دانشگاه فردوسی را بانوان تشکیل می دهند و هم اکنون دانشگاه ۲۰ راس اسب در اختیار دارد که تعدادی از این اسبها برای آموزش در نظر گرفته شده است. در این راستا 12 راس اسب در حوزه آموزش در اختیار هنرجویان قرار می گیرد.

وی دراین نشست همچنین از میزبانی دانشگاه فردوسی از 3هزار دانشجو دختر در المپیاد 1405 خبر داد.

حسینی کاخکی با اشاره به مسوولیت اجتماعی دانشگاه گفت: در این راستا بیش از 100 دوره اموزشی  با تخفیف 60 درصد برای دانشجویان برگزارشده است.

اسب‌های خالص ایرانی در دانشگاه

مدیر تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد در پاسخ به پرسشی درباره اسب‌های خالص، دانشگاه فردوسی مشهدگفت: هیات سوارکاری دانشگاه فردوسی مشهد میزبان نژادهای اصیل ایرانی از جمله ترکمن، کرد، دره‌شوری، عرب و کاسپین است. نژاد کاسپین نیز در مجموعه دانشگاهی نگهداری می‌شود و بخشی از برنامه‌های آموزشی و پژوهشی سوارکاری را تشکیل می‌دهد.

تعهد به ورزش همگانی و دانشجویی

دانشگاه فردوسی مشهد با سرانه فضای ورزشی ۳ تا ۴ متر مربع به ازای هر دانشجو، در کشور بی‌نظیر است. اولویت استفاده از امکانات ورزشی با دانشجویان است و حتی در ایام فراغت مانند تابستان، این فضاها در اختیار عموم مردم و هیات‌های ورزشی قرار می‌گیرد.

سید رضا حسینی کاخکی با اشاره به رویدادهای بزرگ ورزشی مانند «حماسه سوم خرمشهر» و «حماسه فردوسی»، از رسانه‌ها خواست تا در اطلاع‌رسانی و پوشش فعالیت‌های ورزشی دانشگاه فعال‌تر باشند. او تاکید کرد که دانشگاه فردوسی مشهد نه‌تنها در آموزش، بلکه در توسعه فرهنگی و اجتماعی از طریق ورزش، نقش‌آفرینی می‌کند.

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید