خرداد 6, 1400 | 11:09 ق.ظ
9194

مرکز مشاوره خودگردان دانشگاه پیام نور افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری نخست نیوز به نقل از دانشگاه پیام نور، دکتر مهدیه رحمانیان گفت: این مرکز با هدف ارایه خدمات روانشناسی و مشاوره به اقشار مردم، همچنین کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور جهت پیشگیری از آسیب‌های روانی و اجتماعی و ارتقا سطح بهداشت روان و سلامت در جامعه افتتاح شده است.

وی خدمات مرکز را شامل؛ «مشاوره فردی، خانواده، پیش از ازدواج، کودک و نوجوان، زوج درمانی، شغلی و تحصیلی» عنوان کرد و افزود: مرکز مشاوره و روانشناسی سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور از روز شنبه ۸ خردادماه کار خود را آغاز خواهد کرد و متقاضیان می‌توانند از خدمات روانشناسی و مشاوره مشاوران مرکز که از اعضای هیأت علمی دانشگاه پیام نور و دیگر دانشگاه‌ها هستند؛ بهره مند شوند.

رییس مرکز روانشناسی و مشاوره خودگردان دانشگاه پیام نور با اشاره به نحوه نوبت دهی اظهار داشت: متقاضیان باید ضمن تماس با شماره‌های ۲۲۴۵۴۹۸۰ کد ۰۲۱و یا ۰۹۲۱۶۶۵۸۱۳۷ برای مشاوره حضوری، تلفنی و یا آنلاین وقت رزرو کنند.

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید