فروردین 17, 1401 | 11:00 ب.ظ
38038

بیانیه جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی برای سوءقصد روحانیون

نخست نیوز: بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤمِنینَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن یَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبدیلًا
جنایت هولناک هتک حرمت به ساحت مقدس ولی نعمتمان حضرت علی بن موسی الرضا (علیه‌السلام) و سوء قصد به جان سه نفر از روحانیون جهادگر عرصه خدمت و مواسات و به شهادت رساندن یکی از این عزیزان موجبات تاثر و تالم عمیق مردم مومن و خداجوی مشهد مقدس و ایران اسلامی را فراهم آورد.
️طلاب عزیزی که در این واقعه مورد سوء قصد واقع شده اند، جزو عناصر جوان، جهادگر و پرتلاشی بودند که در عرصه خدمتگزاری به مردم عزیز حاشیۀ شهرمشهد مقدس به نام مبارک علی بن موسی الرضا علیه‌السلام اقدامات ارزشمندی را به ثمر می رساندند.
پرواضح است این حادثه تروریستی و شهادت حجه الاسلام اصلانی در حرم امن رضوی هدفی جزء دامن زدن به اختلاف شیعه و سنی وجامعه اسلامی ندارد.و ما با آگاهی و پیروی از آیات وحدت آفرین قرآن کریم ( واعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ) مرتکبین این جنایت هولناک در حریم امن رضوی را که مورد احترام تمامی فرق و مذاهب اسلامی است و در ماه مبارک رمضان که ماه ضیافت الهی است و حاکی از آن است که دشمنان نظام و انقلاب اسلامی با استفاده ابزاری از اندیشه پوچ تکفیری و عناصر ساده لوح و فریب خورده، سعی در بروز شکاف و فاصله در میان جامعه اسلامی است و تلاش می کنند تا با ایجاد نا امنی و حاشیه سازی به اهداف شیطانی خود دست یابند را نقش برآب می کنیم .
نگاهی به اوضاع و تحولات سیاسی منطقه از افغانستان و پاکستان تا عراق و لبنان و فلسطین و مراودات سیاسی سران برخی کشورهای عرب منطقه با رژیم صهیونیستی از یک سو، و حواشی بازی ایران و لبنان در مشهد و این دو حادثه تروریستی از سوی دیگر، تردیدها درمورد توطئه جدید استکبار علیه نظام اسلامی را به یقین تبدیل می کند.
امروز ، ” وحدت ” و ” بصیرت” بهترین سلاح برای مقابله با توطئۀ دشمنان فسم خورده است. در این شرایط، بصیرت و جهاد تبیین و روشنگری رسانه ای امری ضروری است. از عموم هم شهری ها و هم استانی ها و ملت شریف ایران اسلامی ، و بویژه فعالان حوزه رسانه و فضای مجازی وتشکل های سیاسی، انتظار می رود با هوشیاری تمام و بصیرتی که همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری حضرت آیت الله امام خامنه ای (مدظله العالی) است، مانع از اجرایی شدن نقشه های شوم استکبار شوند. تا جامعه را از یک تهدید جدی صیانت کرده و این فتنه را نیز خنثی نماییم.
در پایان ، جبهۀ پیروان خط امام و رهبری استان خراسان رضوی ضمن عرض تسلیت به پیشگاه حضرت صاحب الزمان (عج) و نایب بر حقش امام خامنه ای از مسئولین امر بویژه آستان قدس رضوی و دیگر اماکن متبرکه و نیز نیروهای انتظامی و امنیتی درخواست داردتاضمن آمادگی ، ضرایب امنیتی را ارتقاء و استمرار داده و از تکرار حوادث مشابه پیشگیری نمایند.
والعاقبه للمتقین

واحدسیاسی- جبهۀ پیروان خط امام و رهبری استان خراسان رضوی

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید