برنامه ریزی های صورت گرفته برای افزایش مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان تا ۵۰۰میلیون دلار
به گزارش نخست نیوز ،دلشاد شریف در حاشیه بازدید ازششمین نمایشگاه اختصاصی جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان، برگزاری چنین نمایشگاههایی را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: برگزاری چنین نمایشگاه هایی موجب تقویت ارتباط بین دو کشور در زمینه های مختلف اقتصادی بازرگانی وفرهنگی چون تاسیس کارخانه ها و فعالیت های اقتصادی مشترک می شود.
معاون وزیر تجارت و اقتصاد تاجیکستان،جمهوری اسلامی ایران را شریک مورد اعتماد این کشورعنوان کرد و گفت: این اعتماد به تدریج موجب افزایش همکاری در زمینه های مختلف و افزایش گردش سرمایه بین دو کشور می شود و در حال حاضر این گردش سرمایه تا 121میلیون دلار رسیده است که نسبت به سال گذشته 45 درصد افزایش یافته است .
وی با بیان اینکه مدیران ارشد دو دولت ایران و تاجیکستان برگسترش روابط و فعالیت های تجاری تاکید دارند ؛ افزود: با توجه به ظرفیت های موجود،تلاش و برنامه ریزی داریم تاصادرات وفعالیت های تجاری دوکشور در کوتاهترین مدت ممکن به 500 میلیون دلار برسد.زیرا تمام شرایط و امکانات لازم دراین راستا فراهم است.
دلشادشریف از ضرورت سفر مسوولین تاجیکستانی به ایران خبر داد و تصریح کرد: در آینده ای نزدیک مسوولان تاجیکستانی برای افزایش تعاملات بین دو کشور به ایران سفر خواهند کرد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.