مرداد 13, 1403 | 10:27 ق.ظ
103990

اعتبار چهارهزار میلیاردی برای پروژه فردوسی درمشهد

به گزارش نخست نیوز – مجید توتونچی افزود : این پروژه در دو فاز مسکونی و خدماتی ودر مجاورت ایستگاه قطار شهری میدان فردوسی است. وی بااشاره به اینکه این پروژه چند نقش را ایفا می کند تاکید کرد : اول اینکه به لحاظ اسکان در محدوده ای است که ۱۰۰۰ واحد را در محدوده ۶ هکتاری در خود جای می دهد و سوله کمیسیون ماده ۵ را دارا است وبرای توسعه شهر تاثیرگذار باشد و زمینه اسکان بیشتر را ایجاد می کند.

توتونچی تصریح کرد : ساختمان ها طوری طراحی شده که گردش باد غرب به شرق را پاسخگو است و ۸۵ درصد آپارتمان ها نور مستقیم دارند و پنجره رو به آفتاب دارد ۱۵ درصد دیگر نور را از فضاهای میانی دریافت می کنند. وی ادامه داد : این پروژه یک پروژه محیط زیستی تعریف شده چرا که کار کربنیک به حداقل می رسد به همین دلیل این پروژه در مسابقات جهانی سال گذشته در سنگاپور جز پروژه هایی بود که در مسابقات نهایی راه یافت و شایسته تقدیر شد.

گفتنی است : دکتر سید عباس حسینی، مدیر عامل بانک مسکن کشور در این مجموعه سرمایه گذاری دارد و در این پروژه رسالت اجتماعی خود را نیز انجام دادیم و استان قدس رضوی هم این امکان را برای ما مهیا کرد و اجازه داد که از معمار برجسته برای این دوره استفاده کنیم و در امتداد حرم مطهر قرار گرفته است.

سیده بهجت موسوی مقدم

راسا موتور

دیدگاهتان را بنویسید