×
×
جدیدترین‌‌ها

بازدید استاندار خراسان رضوی از جشنواره «طعم و رنگ پاییز»

  • کد نوشته: 140139
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۴
  • استاندار خراسان رضوی، در بازدید از مجموعه «باغ مشهد» و جشنواره «طعم و رنگ پاییز» با قدردانی از اقدامات شهرداری مشهد و مشارکت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی، توسعه فضاهای تفریحی و گردشگری را لازمه افزایش نشاط اجتماعی و پاسخ‌گویی به نیاز زائران و شهروندان دانست.
    بازدید استاندار خراسان رضوی از جشنواره «طعم و رنگ پاییز»

    به گزارش نخست نیوز،

    مجید خروشی- 
    غلامحسین مظفری با اشاره به ظرفیت‌های کم‌نظیر شهر مشهد گفت: «در کلان‌شهری با جمعیت نزدیک به چهار میلیون نفر و حضور سالانه بیش از سی میلیون زائر و مسافر، ایجاد چنین فضاهایی ضرورتی انکارناپذیر است. این مجموعه ۳۰ هکتاری می‌تواند به الگویی برای سایر استان‌ها تبدیل شود و بار گردشگری شرق مشهد را تا حد قابل توجهی پوشش دهد.»
    وی با تأکید بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری افزود: «پروژه‌های شهری باید از نظر اقتصادی سودآور و از نظر اجرایی شفاف باشند تا بخش خصوصی برای حضور در این حوزه انگیزه داشته باشد. نقش دستگاه‌های دولتی نیز در رفع موانع و تسهیل مراحل اجرای طرح بسیار کلیدی است.»
    استاندار خراسان رضوی در ادامه از برگزاری جشنواره پاییزی در مشهد به‌عنوان نمادی از پویایی و خلاقیت شهری یاد کرد و اظهار داشت: «جشنواره پاییز با تنوع رنگ و طراحی‌های متناسب با فصل، فضایی کم‌نظیر برای شهروندان و گردشگران فراهم کرده و حتی از نظر جلوه‌های دیداری از جشنواره‌های بهاری جذاب‌تر است. چنین رویدادهایی نه‌تنها نشاط عمومی را افزایش می‌دهد بلکه مشهد را به شهری فعال در عرصه فرهنگی و گردشگری تبدیل می‌کند.»
    مظفری در پایان با اشاره به ظرفیت نهادهای مختلف در تقویت این روند تأکید کرد: «توسعه و تنوع جشنواره‌ها و فضاهای گردشگری تنها بر دوش شهرداری نیست، بلکه همه دستگاه‌ها، نهادهای مدنی و گروه‌های مردمی باید برای ایجاد شادی، نشاط و فرصت‌های فرهنگی در کنار هم قرار گیرند.
    گفتنی است در این بازدید قلندر شریف شهردار مشهد استاندار خراسان ر ضوی را همراهی کرد.

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *