×
×
جدیدترین‌‌ها

مافی: ایستادگی ایرانیان، برگرفته از فرهنگ غنی

  • کد نوشته: 132199
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۴
  • یک عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران، تاکید کرد: برای صیانت از انسجام ملی باید تبعیض، دوگانگی و برتری جویی ها را کاملا کنار گذاشته تا این حس در مردم ایجاد شود که این سرزمین و آینده متعلق به آنان است.
    مافی: ایستادگی ایرانیان، برگرفته از فرهنگ غنی

    به گزارش نخست نیوز ،

    پروانه مافی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با مسئولان قضایی کشور مبنی بر لزوم صیانت از انسجام ملی، بیان کرد: یکی از ویژگی های فرهنگی ایرانیان که در طول تاریخ کهن این سرزمین در بین مردم ایران همواره وجود داشته است، یکپارچگی و حفظ وحدت در مقابل تجاوز بیگانگان است. به عبارت دیگر در فرهنگ  غنی ملت ایران در طول تاریخ، هر کجا که جسارت بیگانگان و تجاوز رخ داده و دشمن قصد داشته تا به اساس این ملت خدشه وارد کند، ایرانیان به شکل کافی و وافی و محکم ایستاده و از  سرزمین خود حراست کردند.

    ایرانیان همواره در برابر تجاوز دشمن مقاومت کرده اند

    وی در ادامه اظهار کرد: همین عامل سبب شده تا در طول تاریخ فرهنگ ایرانی دچار شکستگی، یا هضم در سایر فرهنگ ها و یا محو در فرهنگ گروه های متجاوز، نشود. این ویژگی خاص که در بین ایرانیان وجود دارد، همواره مانع بزرگی برای این بوده تا فرهنگ غالب نتواند بر کشور ایران مسلط شود. از نگاه بنده این یک موهبت الهی است که در بین ما ایرانیان وجود دارد. خود ایرانیان زمانی که این یگانگی و یکپارچگی دچار آسیب می شود، کاملا حس می کنند و بلافاصله برای جلوگیری از غلبه دشمن مقاومت شدیدی از خود نشان می دهند.

    منبع ایسنا

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *