×
×
جدیدترین‌‌ها

حذف حبوبات، برنج و روغن،
مورد عجیب کمپوت آناناس

  • کد نوشته: 125894
  • ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • برنج و روغن پالم از جمع کالا‌های مجاز برای دریافت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی کنار گذاشته شدند و در فهرست امسال کمپوت آناناس و انبه به‌چشم می‌خورد.
    مورد عجیب کمپوت آناناس

    به گزارش نخست نیوز؛‌

    فهرست ارز ترجیحی ۱۴۰۴ درمقایسه با پارسال اندکی عوض شده است.

    ؛ وارد‌کننده‌ها برخلاف سال گذشته برای اضافه‌کردن برنج خارجی و روغن پالم به بازار، نمی‌توانند روی دریافت ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی حساب باز کنند و حالا رسما مشخص شده حبوبات هم از جمع کالا‌های مجاز برای دریافت ارز ترجیحی کنار گذاشته شده است. ارز ترجیحی اغلب برای واردات کالا‌هایی که نمونه داخلی ندارند تعلق می‌گیرد و امسال کمپوت آناناس و انبه و میوه‌های استوایی در فهرست مجاز برای دریافت دلار ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی به‌چشم می‌خورند.

    ارز ترجیحی چیست؟

    ارز ترجیحی، ارزی است که دولت بدون نگاه به قیمت روز ارز در بازار آزاد برای واردات یکسری از اقلام کنار می‌گذارد. قبلا این مدل کالا‌ها را به اسم کالای اساسی معرفی می‌کردند و ارز ترجیحی را برای واردات گوشت، حبوبات و این دست خوراکی‌ها اختصاص می‌دادند.

    منبع فرارو

    <div id="mediaad-g3v2q"></div> <div id="mediaad-jrNj"></div>
    برچسب ها کمپوت آناناس

    سایر اخبار

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *