نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

۵۰ تن کالای توقیف شده در تربت حیدریه وارد بازار شد

شناسه مطلب: 130098
زمان انتشار: 1404/04/04 ساعت 01:25
ارسال توسط: خبرنگار
فرماندار تربت حیدریه با اشاره به بازرسی از اصناف گفت: ۵۰ تن کالای توقیف شده وارد بازار می شود.

مجتبی شجاعی، امروز در جلسه قرارگاه عملیاتی نظارت بر بازار شهرستان تربت حیدریه در محل سالن جلسات فرمانداری تربت حیدریه اظهار کرد: در چهارمین روز فعالیت این قرارگاه ۸ تیم نظارتی با حضور در بازار از ۵۷ واحد صنفی بازرسی کردند.

فرماندار تربت حیدریه گفت: در این بازرسی ها ۱۱ مورد تخلف از جمله گران‌فروشی، عدم ثبت در سامانه، عدم ارائه مستندات و … شناسایی شد که پرونده متخلفان جهت سیر مراحل قانونی به نهادهای ذیربط ارجاع شد.

وی بیان کرد: تدابیر لازم در حوزه‌های مختلف به خصوص تامین نیازمندی‌های مردم و بازار پیش بینی شده و جای نگرانی وجود نداشته و کالا به میزان کافی وجود دارد.

شجاعی افزود: در حوزه بازار قرارگاه ویژه عملیاتی تامین و توزیع و نظارت بر تامین و توزیع کالا شکل گرفته که هر روز تشکیل می شود.

وی تاکید کرد:‌ ضمن برنامه ریزی برای تامین مناسب کالا، نظارت بر توزیع مناسب کالا هم آغاز شده است و از زمانی که کارگروه و قرارگاه عملیاتی تشکیل شده ۵۰ تن کالای توقیف شده است که به زودی وارد بازار می‌شود.

شجاعی عنوان کرد: درخصوص نان هم سهمیه تربت‌حیدریه مانند قبل بوده که با دستور استاندار ۷۰ تن به سهمیه شهرستان اضافه و ساعت کاری نانوایی‌ها هم بیشتر شده است.

منبع قدس آنلاین