نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

کشف انواع البسه قاچاق در چالوس

شناسه مطلب: 92250
زمان انتشار: 1402/11/24 ساعت 18:41
ارسال توسط: خبرنگار
سرهنگ محسن سلیمانی فرمانده انتظامي شهرستان چالوس از اجراي طرح پيشگامان امنيت محله محور و کشف انواع کالاي قاچاق به ارزش 10 ميليارد ريال خبر داد.
به گزارش نخست نیوز “محسن سلیمانی” در تشریح جزئیات این خبر گفت: در اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و طرح پیشگامان امنیت انتظامی، ماموران پلیس آگاهی و پلیس امنیت اقتصادی موفق به کشف انواع کالای قاچاق در شهرستان چالوس شدند.
وی تصریح کرد: ماموران پلیس در بازرسی از یک واحد صنفی موفق به کشف 1200 ثوب البسه و 231 جفت کتانی خارجی قاچاق به ارزش 10میلیارد ریال شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان چالوس در خاتمه با بیان این که خرید و فروش کالاهای قاچاق ضمن اینکه موجب ضربه به اقتصاد داخلی و در نهایت تعطیلی کارخانجات و بیکاری جوانان می شود، از شهروندان خواست: در صورت برخورد و مشاهده خرید وفروش هرگونه کالای ممنوعه و قاچاق مراتب را در هر ساعت از شبانه روز به پلیس 110 اطلاع دهند