نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

واکنش حماس به کنار رفتن احتمالی نتانیاهو از قدرت

شناسه مطلب: 9579
زمان انتشار: 1400/03/10 ساعت 11:40
ارسال توسط: ali

به گزارش نخست نیوز به نقل از روسیا الیوم، سخنگوی جنبش حماس تاکید کرد که حذف احتمالی «بنیامین نتانیاهو» از دایره قدرت تغییری در ماهیت کشمکش بین فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها و تلاش برای بیرون راندن اشغالگران ایجاد نخواهد کرد.

«فوزی برهوم» روز یکشنبه گفت: هویت هرگونه دولت آینده اسرائیل در ماهیت نزاع با این اشغالگر به عنوان یک رژیم غاصب که باید در مقابل آن مقاومت کرد، تغییری ایجاد نخواهد کرد.

وی همچنین افزود که این امر بر روند مبارزه ملت فلسطین تا زمان بیرون راندن این رژیم اشغالگر هم تغییری ایجاد نمی‌کند.

گفتنی است که «نفتالی بنت» رئیس حزب «یمینا» روز یکشنبه حمایت خود را از «لئیر لاپید» برای تشکیل کابینه که می‌تواند منجر به بیرون رفتن بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از دایره قدرت شود، اعلام کرد.