نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

نمی‌توان از تحولات بزرگ رخ داده در زیرساخت‌های فضای مجازی چشم‌پوشی کرد

شناسه مطلب: 15526
زمان انتشار: 1400/05/10 ساعت 15:30
ارسال توسط: ali

به گزارش نخست نیوز، «محمدجواد آذری جهرمی» در حاشیه آخرین جلسه هیات دولت دوازدهم در جمع خبرنگاران حاضر شد و افزود: حضور در دولت، فرصت بزرگی بود که برای من به وجود آمد. این فرصت برای ما، تلخی‌ها و شیرینی‌هایی داشت که با شادی و ناراحتی مردم همراه بود.

وزیر ارتباطات تاکید کرد: فرصت چهار ساله‌ای که پیش آمد را غنیمت شمردیم و از اولین ثانیه‌های آغاز به کار تا زمانی که وزرای کابینه‌ بعدی رای اعتماد بگیرند مسئولیت بر عهده ما است و تا ساعت آخر باید با دقت آن را انجام دهیم.

آذری جهرمی تاکید کرد: برای ما افتخاری بود در شرایطی که ویروس کرونا تمام دنیا را تحت‌تاثیر خود قرار داده و مشکلات زیادی ایجاد کرده بود، فضای مجازی توانست با زیرساخت‌هایی که فراهم شده بود کورسوی امیدی برای اساتید، دانشجویان، مدافعین سلامت و بسیاری از افراد دیگر به وجود آورد تا بتوان با استفاده از آن، خلاهای ناشی از فراگیری کرونا را پر کرد.

وزیر ارتباطات دولت دوازدهم خاطرنشان کرد: برخی به مسائل فضای مجازی ایراداتی می‌گیرند، امیدواریم این ایرادات در دولت بعدی مرتفع شوند اما نمی‌توان از تحولات بزرگی که در این حوزه رخ داد چشم‌پوشی کرد.