نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

مهاجرت نکنید، آسمان همه دنیا همین رنگی است

شناسه مطلب: 123002
زمان انتشار: 1404/01/11 ساعت 05:10
ارسال توسط: خبرنگار
داوود امیریان، نویسنده و طنزپرداز می‌گوید: اگر به من باشد، واژه «مهاجرت» را از دایره لغات ملت ایران حذف می‌کنم؛ چون خودم تجربه‌اش را داشته‌ام و می‌دانم که آسمان همه دنیا همین رنگی است.

به گزارش نخست نیوز ،

داوود امیریان، نویسنده تحسین‌شده در جوایز و جشنواره‌های ادبی کشورمان که با آثاری مثل «جام جهانی در جوادیه»، «فرزندان ایرانیم» و «ایرج خسته‌ است» شناخته می‌شود، سال‌ها پیش برای کار به ژاپن رفت و مدتی بعد برگشت.

او که در برنامه تلویزیونی «دونقطه» شبکه دو سیما حاضر شده بود، وقتی به این سؤال رسید که: «اگر قرار باشد یک واژه را از فرهنگ لغت مردم ایران حذف کنید، آن کلمه چه خواهد بود؟» بلافاصله گفت: «مهاجرت».

مجری سعی کرد مهاجرت را نوعی هجرت تعریف کند، اما این نویسنده گفت: «هجرت یعنی بروی و برگردی، اما در مهاجرت، برگشتی در کار نیست.»

منبع فارس