نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

شورای امنیت به موضوع نسل کشی شیعیان افغانستان توجه کند

شناسه مطلب: 7104
زمان انتشار: 1400/02/20 ساعت 11:30
ارسال توسط: ali

به گزارش خبرگزاری نخست نیوز، حزب رفاه ملی افغانستان در بیانیه ای که برای انتشار در اختیار خبرگزاری نخست نیوز قرار گرفته این حمله وحشیانه و تروریستی را به شدت محکوم کرده و آن را توطئه ای از پیش تعیین شده از سوی گروه‌های افراطی و وهابی می‌داند.

در این بیانیه آمده است: گرچه طالبان این فاجعه را به عهده نگرفته ولی قرائن و شواهد حاکی از آن است که این فاجعه غیرانسانی کار طالبان و گروه های افراطی و وابسته به پاکستان و کشورهای عربی از جمله عربستان سعودی است.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: حزب رفاه ملی افغانستان کشته و زخمی شدن بیش از ۲۰۰ تن از معلمان و دانش آموزان مدرسه سیدالشهداء غرب کابل را یک فاجعه ملی می‌داند. حزب رفاه ملی افغانستان این حمله ددمنشانه را پرسش‌برانگیز و غیرقابل توجیه می‌داند و از نیروهای امنیتی خواهان پاسخ‌گویی شفاف به این حادثه می‌باشد که چه دست‌های مرئی و نامرئی در پشت این قضیه دخیل هستند.

حزب رفاه ملی افغانستان در بیانیه خود از شورای امنیت سازمان ملل متحد و مجامع جهانی می‌خواهد به منظور جلوگیری از وقوع نسل کشی و فاجعه‌ای غیر انسانی دیگر نسبت به شیعیان افغانستان توجه بیشتری نموده و تدابیر لازم را اتخاذ نمایند.

کد خبر 5208450