نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

دانشگاه آزاد ممنوعیت حجاب ونماز در دانشگاههای فرانسه را محکوم کرد

شناسه مطلب: 3754
زمان انتشار: 1400/01/23 ساعت 12:57
ارسال توسط: خبرنگار

به گزارش نخست نیوز به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، متن بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی در محکومیت تصویب طرح ممنوعیت حجاب و نماز در دانشگاه‌های فرانسه به شرح زیر است:

فرانسه یکی از مدعیان آزادی و حقوق بشر در جهان امروز است، ولی در صحنه عمل ملت فرانسه حتی از حق اعتراض به سیاست‌های دولت و مخالفت با آن محروم است و در صورت اعتراض با شدیدترین برخوردهای پلیس مواجه می‌شوند.

با توجه به این واقعیت که در کشور فرانسه حدود ۶ میلیون مسلمان زندگی می‌کنند، احترام به دستورات الهی دین مبین اسلام یک ضرورت جدی است.

نماز یکی از دستورات اصلی و وظایف مسلمانان در هر زمان و مکان است. تصویب قانون ممنوعیت نماز و حجاب در دانشگاه‌های فرانسه اقدامی بسیار ناشایست و برخلاف حداقل‌های اصول آزادی در جهان امروز است.

دانشگاه آزاد اسلامی، ضمن محکومیت شدید این تصمیم فرانسه، قویاً خواستار تغییر آن و احترام به دستورات اسلامی و مسلمانان جهان است.