نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

تظاهرات مقابل منزل بنت با درخواست برای تحقیقات درباره جاسوسی پلیس اسرائیل

شناسه مطلب: 33461
زمان انتشار: 1400/11/25 ساعت 07:00
ارسال توسط: خبرنگار

به گزارش نخست نیوز ، به نقل از اسپوتنیک، صدها اسرائیلی در اعتراض به سیاست‌های نفتالی بنت، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، عصر شنبه مقابل خانه نخست وزیر این رژیم در شهر “رعنانا” دست به تظاهرات زدند.

معترضان خواستار آغاز تحقیقات فوری درباره پرونده تجسس از شهروندان اسرائیلی و همچنین آغاز تحقیقات درباره “افیحای مندلبلیت”، دادستان کل سابق رژیم صهیونیستی شدند.

رهبری اعتراضات علیه نفتالی بنت را تعدادی از نمایندگان راستگرای پارلمان اسرائیل و در رأس آنها “ایتمار بن گویر”، از حزب “صهیونیسم دینی” و “شلومو گرعی” از حزب “لیکود” و دیگران برعهده داشتند.

در این تظاهرات، معترضان پلاکاردهایی با شعارهای “با بنت و لاپید، آینده‌ای برای ما نیست”، ” مردم خواهان بستن قوه قضاییه هستند”، “مردم خواهان محاکمه مندلبلیت هستند” و ” بنت خطری همچون حماس برای اسرائیل است” را در دست داشتند.