نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

تجهیز فرهنگسراها به بسته های شهروندی

شناسه مطلب: 103360
زمان انتشار: 1403/05/04 ساعت 09:30
ارسال توسط: خبرنگار
در راستای ارتقا فرهنگ شهروندی و پویایی فرهنگسراهای مشهد، برنامه های متنوع و مختلفی در طی جلسات مشترک مسئولین فرهنگسراها و اداره توسعه و ترویج اخلاق تدوین شد و طی روزهای آتی جهت اجرا به فرهنگسراها ابلاغ خواهد شد.

نخست نیوز – محمد اسکندری نژاد افزود: ارتقا ی رفتارهای شهروندی و ترویج آن یک امر ضروری به شمار می رود و یکی از وظایفی که برای مدیریت شهری تعریف شده است، ارائه برنامه های فرهنگی مناسب در خصوص ارتقا رفتارهای شهروندی است.

وی با اشاره به اینکه محیط فرهنگسراها به منظور پیشبرد اهداف آموزشی در این حوزه نقش موثری دارند ادامه داد:با هدف افزایش کیفیت زندگی در سطح شهر متناسب با اخلاق و سبک زندگی اسلامی، بسته برنامه های شهروندی و توانمندسازی در قالب برنامه های رویدادی، جشنواره ای، مسابقات و همایشی پیش بینی شده است.

اسکندری نژاد همچنین مطرح کرد: این برنامه های آموزشی در حوزه های موضوعی ترافیک، محیط زیست، حقوق شهروندی، کارآفرینی و مهارت، اخلاق در خانواده می باشد که برای تمامی عموم شهروندان قابل استفاده می باشد.

مجید خروشی