نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

افتتاح نمایشگاه «به توان مردم» در مشهد

شناسه مطلب: 128410
زمان انتشار: 1404/03/10 ساعت 08:09
ارسال توسط: خبرنگار
نمایشگاه «به توان مردم» با همکاری ۱۳ منطقه‌ی شهری مشهد و حضور حدود ۱۴۰ تشکل مردمی، روز دوشنبه در محل کارخانه‌ی نوآوری این شهر افتتاح شد. این رویداد به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد مقدس برگزار گردید.

به گزارش نخست نیوز ، 

مجید خروشی-
در مراسم افتتاحیه، استاندار خراسان رضوی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد و رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد حضور داشتند و به اهمیت فعالیت‌های مردمی در توسعه و پیشرفت شهر اشاره کردند.
هدف از برگزاری این نمایشگاه، نمایش توانمندی‌های فعالان مردمی، ایجاد فرصت تبادل تجربیات و هم‌افزایی بین تشکل‌ها و آشنایی مدیران با ظرفیت‌های مردمی عنوان شد. نمایشگاه «به توان مردم» از تاریخ ۵ تا ۹ خرداد، از ساعت ۱۵ تا ۲۰ پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود.
همچنین در این رویداد، کتابی با عنوان «تا رویداد به توان مردم» که شامل فعالیت‌های این تشکل‌ها است، با حضور استاندار رونمایی شد. این کتاب به عنوان منبعی برای معرفی و مستندسازی تلاش‌های فعالان اجتماعی در مشهد به شمار می‌آید.
این نمایشگاه فرصتی مناسب برای ترویج فرهنگ مشارکت اجتماعی و همکاری میان نهادهای مختلف است که می‌تواند به ارتقاء کیفیت زندگی در شهر کمک کند.