به گزارش نخست نیوز، سرور هادیان_ مدیر کل کمیته امداد استان خراسان رضوی از اهدای ۱۲۵ سری جهیزیه به نو عروسان نیازمند حاشیه شهر مشهد خبر داد. رضا سلم آبادی، ضمن اعلاماین ن مطلب گفت :در خراسان رضوی با مشارکت سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ۱۲۵سری جهیزیه به ارزش هر سری ۳۸میلیون تومان به نوعروسان نیازمند حاشیه شهر مشهد اهدا شد.
وی با اشاره به آن که جهیزیه ها به افراد تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی اهدا میشود، افزود: از ابتدای امسال ۳۲۵ جهیزیه برای نو عروسان تحت حمایت کمیته امداد امام خمینی مشهد تهیه و به آن ها تحویل شده است. مدیر کل کمیته امداد خراسان رضوی از تحویل یک هزار مسکن تا ۱۴اسفند به خانواده های تحت حمایت خبرداد و تاکید کرد: درسطح استان خراسان رضوی بیش از ۵هزار مسکن در حال ساخت می باشد، که در ۱۴اسفند ماه سال جاری، همزمان با سالروز تاسیس کمیته امداد امام خمینی (ره) یک هزار مسکن به خانواده های تحت حمایت کمیته امداد تحویل داده می شود.
وی با بیان اینکه، خدمات متناسب به نیاز به خانواده های محروم ارائه شده است، عنوان کرد: در حوزه سلامت گروه های جهادی در شهرستان های محروم در سطح استان در حال خدمت رسانی به نیازمندان هستند. سلم آبادی تصریح کرد : در سالروز ولادت امام زمان (ع) ۲۷۰ دستگاه بخچال با مشارکت بسیج ادارات، به خانواده های نیازمند تحت حمایت کمیته امداد اهدا خواهد شد.
