نخست نیوز | پایگاه خبری تحلیلی نخست

اتفاق جدیدی رخ نداده!

شناسه مطلب: 123726
زمان انتشار: 1404/01/20 ساعت 04:36
ارسال توسط: خبرنگار
مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در دولت شهید رئیسی نیز برقرار بوده و همان روند ادامه دارد و اتفاق جدیدی رخ نداده است.»

به گزارش نخست نیوز ، روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «اتفاق جدیدی رخ نداده است!» به موضوع مذاکره ایران و آمریکا و مسبوق به سابقه بودن آن پرداخته و آن را چندان بااهمیت جلوه نداده است.

 

این روزنامه در این زمینه نوشت: «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در کاخ سفید مدعی شد: «ما در حال گفت‌و‌گو‌های مستقیم با ایران هستیم… این گفت‌و‌گو روز شنبه آینده برگزار می‌شود.»

 

پس از ادعای ترامپ درخصوص مذاکره مستقیم با ایران، جناب آقای عراقچی، وزیر محترم امور خارجه کشورمان اظهار داشت: «ایران و آمریکا، روز شنبه در عمان برای گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم در سطح بالا دیدار خواهند کرد. این به همان اندازه که یک فرصت است، یک آزمون نیز هست. توپ در زمین آمریکاست

منبع فرارو