نخست نیوز -محمد حسین روشنک
به نام پروردگارایثارگران
این هفته درفضای مجازی و فیلم ها مطلب به گونه ای مطرح می شد که گویا در دوران دفاع مقدس هشت ساله بانوان و نوجوانان کمتر از ۱۶ سال به جبهه جنگ اعزام می شده اند و یا بعضی بسیجیان و جهادگر، بدون نارضایت خود به جبهه ها فرستاده می شده اند .
از آنجا که بنده از شروع تشکیل بسیج در شهرستان شهید پرور نیشابور و بعد از آن تا سال های پایانی جنگ تحمیلی در خراسان بزرگ و شرق کشور مسئولیت بسیج و جذب و اعزام نیروهای داوطلب بسیج و پشتیبانی جنگ را بعهده داشته ام ،لازم دانستم باردیگربرای اطلاع جوانانی که آن دوران را درک نکرده اند با سوگند نزد پروردگار متعال و بندگانش اعلام کنم خدا خود شاهد بود درطول سال های دفاع مقدس هیچ بانوی و یا نوجوان پسرکمتراز ۱۶ سال «برابر شناس نامه » به جبهه ها اعزام نشده است ، ضمن اینکه حتی یک نفر بسیجی ازخراسان بزرگ و شرق کشوربدون رضایت خودو «درنوبت اول » ولی قانونی اعزام نمی نگردیدهاست .
لذا نقل روایت گرانی که برای گرمی روایت خود بعضا مطلب خلاف آنچه بوده است را نقل کرده و یا نقل کنند صحت ندارد .
از آنجا که بنده و دیگرانی چون این پیر رزمنده درسالهای پایانی عمرخود قرار داریم بعنوان شهادت و ثبت در تاریخ دفاع مقدس هشت ساله بار دیگر این یاداشت را به یادگار می گذارم .










