×
جدیدترین‌‌ها

معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش در دیدار با مدیر و خبرنگاران نخست ورزشی مطرح کرد:
افتتاح وبهره برداری از ۴۷ فضای ورزشی تا پایان سال جاری

  • کد نوشته: 156596
  • ۱۸ مرداد ۱۴۰۵
  • معاونت تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش و هیات همراه به مناسبت گرامی داشت ۱۷ مرداد روز خبرنگار با حضور در موسسه مطبوعاتی رسانه گستر نخست ضمن تبریک فرا رسیدن روز خبرنگار به مدیر مسوول و خبرنگاران نشریه با اشاره به جایگاه قلم و اطلاع رسانی در باره شناسایی استعدادها و نخبه پروری در ورزش نسل با آتیه ورزش استان مطالبی را بیان کرد.
    افتتاح وبهره برداری از ۴۷ فضای ورزشی تا پایان سال جاری

    نخست نیوز – محسن قطبی افزود: در راستای توسعه ورزش استان آموزش و پرورش گام های مثبتی برداشته است و با برگزاری رقابتهای درون مدرسه ای ،میزبانی المپیادهای دانش آموزی و همچنین توسعه مراکز ورزشی در شهرستانها و همچنین فضای ورزشی در مشهد موفقیت‌های بزرگی را به دست آورده است
    وی در این دیدار صمیمی از میزبانی مسابقات عشایر کشور در رشته های داژبال و مینی فوتبال در مشهد مقدس در پایان نیمه دوم مرداد ماه سال جاری خبری داد و گفت: این رقابت‌ها به مدت ۱۰ روز در مشهد برگزار می شود.
    وی با اشاره به این که طی برنامه ریزی بنا بود در سال جاری ۲۵ رشته ورزشی را میزبانی کنیم که به دلیل گسترش جنگ تحمیلی به کشورمان این رقابت‌ها کنسل شد.
    وی در پاسخ به این سوال که تعامل و همکاری آموزش و پرورش با اداره کل ورزش و جوانان کم رنگ شده است گفت: استعداد یابی و برگزاری مسابقات لیگ دانش آموزی به دلیل فعال نبودن هیات انجمن های ورزشی در بدنه ورزش آموزش و پرورش با کمبود دستاوردها روبرو شده بود که خوشبختانه با برگزاری انتخابات و معرفی مسوول هیات انجمن های ورزشی روند استعداد یابی و نخبه پروری در سطح آموزش و پرورش رو به رشد است و ما بر حسب وظیفه در باره تربیت و پرورش استعدادهای ورزشی تلاش می کنیم و اما ورزشکار به محض این که با باشگاه خصوصی قرار امضا می کند از بدنه ورزش ما خارج می شود و به عنوان ورزشکار حرفه ای شناخته شده و مسوولیت ادامه مسیر زندگی ورزشی وی برعهده اداره ورزش و جوانان و باشگاه است.
    به گفته قطبی مجموعه ورزشی « ماکان» جهت استفاده دانش آموزان قهرمان استان وملی پوش تجهیز شده است و در اختیار قهرمانان قرار می گیرد
    وی همچنین به تمهیداتی در باره قهرمانان دانش آموز اشاره کرد و اظهار داشت: دانش آموزانی که در میدان های برون مرزی موفق به کسب مدال قهرمانی می شوند به صورت مستقیم و بدون کنکور به دانشگاه تربیت بدنی فرهنگیان وارد می شوند.
    معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در پایان اظهار داشت: در سال گذشته ۱۴۳ فضای ورزشی در اختیار داشتیم که در سال جاری این فضا به ۲۳۵ فضای ورزشی افزایش یافته است و بخش اعظم مجموعه های ورزشی اختصاص به احداث زمین فوتسال چمنی ویژه دختران و پسران است
    وی در پایان عنوان کرد: تا پایان سال جاری ۴۷ مجموعه ورزشی افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.
    در این دیدار دکتر علی خسروشاهی مدیر عامل موسسه مطبوعاتی رسانه گستر نخست ضمن معرفی همکاران این نشریه گزارشی از عملکرد و فعالیت رسانه های مکتوب نخست،نخست ورزشی و اتل متل در باره توسعه خبری در فضای مجازی از نخست نیوز که به ۳ زبان منتشر می شود تا نخست TV،تیتر حادثه وحاشیه ورزش در فضای مجازی خبر داد .

    مجید خروشی

    برچسب ها

    سایر اخبار

    دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.